Queen Bee | Contact
15678
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Lunchroom Restaurant Queen Bee

Winkelcentrum Woensel 406
5625 AG Eindhoven
040-2480700
info@lunchroomqueenbee.nl
www.lunchroomqueenbee.nl

Locatie Queen Bee

Wilt u een hapje komen eten? Of gezellig een drankje komen drinken? Vanaf heden nemen wij alleen nog maar reserveringen aan bij gezelschappen vanaf 3 personen of voor een high tea. Bent u met minder dan 3 personen? Dan u kunt altijd binnen komen wandelen en kijken we terplekke of er plaats voor u is! Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen en / of mailen.

 

Wilt u graag een cadeaubon reserveren? Dit kan via onderstaand reserveringssysteem of u kunt bellen naar 0683217468! Selecteer het kopje ‘aanschaf cadeaubonnen’ en laat in de opmerkingen weten voor welk bedrag u een cadeaubon wilt!

Reserveren


Vacatures:

 

Wil jij deel uitmaken van een jong, gezellig en dynamisch team? En heb je enige horeca ervaring? Neem dan gerust contact met ons op!
Stuur je cv met pasfoto naar info@lunchroomqueenbee.nl en dan nemen wij contact met jou op.

 

Ook zijn wij ieder jaar op zoek naar stagiaires. Als leerbedrijf zijn wij aangesloten bij het s-bb.nl en kunnen we je een stage aanbieden in de bediening en / of horeca. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Solliciteren