Queen Bee | Excursies
15660
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15660,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Excursies

Queen Bee Travel Agency

Voortaan zullen alle excursies georganiseerd gaan worden door Queen Bee Travel Agency! Queen Bee Travel Agency heeft zich naast busreizen ook verder uitgebreid tot boottochten en rondvluchten in en boven Nederland. Deze reizen worden tegen scherpe prijzen aangeboden!
Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Frans de Bruin: 0683217468.

 

Queen Bee is sinds 2013 begonnen met het organiseren van dagtochten. En door het groeiende aanbod van deelnemers worden er steeds meer bussen ingezet.

Diverse locaties tot dusverre waren o.a. :

De Keukenhof, Madurodam,  Scheveningen, de Beekse Bergen, Drimmelen, Antwerpen, Aachen, Maastricht, Vincent van Gogh centrum Nuenen,  Volendam/Markelo, de Kerstmarkt in Oberhausen, Middelburg, Zierikzee en de Kerstmarkt in Keulen.

 

Voor meer informatie kunt u bij  onze medewerkers terecht. Verder liggen er ook flyers op de tafels en kunt u de excursies vinden op de informatieschermen.

 

Inschrijven kan via de medewerkers, zodra wij uw mailadres hebben wordt u ook via de mail geïnformeerd.

 

Momenteel zijn er geen activiteiten. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor nieuwe activiteiten.